Pirkkalan Toimisto

Hyvien liikenneyhteyksien varrella Tampereen eteläisellä ohitustiellä osoittessa Haikanvuori 5.

Työmaa-aidat ja tarvikkeet Tampere Pirkanmaa

Päävarastomme sijaitsee Helsingin moottoritien varrella osoitteessa Hulikanperä 6. Hyvästi sijainnista johtuen varastolta saadaan työmaa-aidat ja muut rajaustuotteet nopeasti matkaan, kun kohteena on Pirkanmaa, Pohjanmaa, Uusimaa (pääkaupunkiseutu mm. helsinki, espoo)

Työmaa-aidat ja tarvikkeet Helsinki Uusimaa

Kun kyseessä on Helsinki työmaa-aita, tai muut työmaan rajaustarpeet, niin uusi varastomme Vuosaaressa Satamakaari 24 palvelee nopeasti. Tarpeen vaatiessa myös hiab kuljetukset nopeasti koko pääkaupunkiseudun alueelle.

Työmaa-aidat ja tarvikkeet Oulu Pohjois-Pohjanmaa

Oulun varasto sijaitsee keskustan eteläpuolella Terminaalitie 9. Täältä pystymme kuljettamaan työmaa-aidat nopeasti niin Oulun keskustan alueelle, kuin myös pohjoisemmaksi esim. Inariin saakka.

Kuljetusvaihtoehdot

Isojen varastojen takia toimitusaikamme on pääsääntöisesti 1-2 päivää ja suurissakin erissä maksimissaan 1-2 viikkoa. Jakelutapoina suosimme normaalia puoliperävaunua, josta työmaa-aidat puretaan kurottajalla, trukilla yms. pitkillä piikeillä alas. Pienemmissä erissä ja hankalissa paikoissa voi monasti olla paikoillaan hiab- nostojakelu, jolloin tuotteet nostetaan jakelupäässä oikealla paikalle.