Luonnon ääri-ilmiöt ovat lisääntyneet. Eivät yhtä rajuina kuin maailmalla nähdyt hirmumyrskyt, mutta meidän mittapuussakin ne saavat aikaan paljon vahinkoa. Mainonnan lisääntyminen työmaalla on saanut aikaan myös enenevissä määrin umpinaisten mainosten- / maalauspintojen runsaan käytön työmaa-aidoissa. Nämä umpinaiset pinnat aikaansaavat kuitenkin tuulipinta-alan suuren kasvun, jolloin mahdollisten myrskypuuskien vaikutukset pitää ottaa tarkoin huomioon.

Me Nordpelilla olemme keskittyneet jo pitkään tarjoamaan ratkaisut työmaa-aitojen vakauden parantamiseksi. Työmaa-aidan vakaaja voi kuulostaa yksinkertaiselta, mutta tämänkin tuote räätälöidään monasti asiakkaan tarpeen mukaan. Vakaajia on useampi malli ja näistä kannattaakin aina kysyä lisätietoa.

Viime aikoina olemme panostaneet myös aitoihin kohdistuvan tuulikuormituksen laskentapuolen kehittämiseen. Aihepiiristä löytyy meiltä runsaasti laskenta- ja mitoitusesimerkkejä etenkin metallisten verkko työmaa-aitojen sekä umpinaisten aitojen osalta. Saadaksesi lisätietoja, ota yhteyttä!